fbpx

Címünk: 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 2.
Telefon: +36-1-3114413 | +36-20-5758550,
E-mail: biarritz.etterem@gmail.com

Bélszín burger cheddarral és chipsszel

 

Hozzávalók (4 személyre):

4 hamburger buci
80 dkg darált marhahús
finomra vágott hagyma 
só bors
4 szelet cheddar sajt
ketchup, mustár
lila hagyma  
uborka
burgonya

 

A húst ízlés szerint  sóval borssal hagymával összekeverjük. A bucit ketté vágjuk kissé megpirítjuk. Az összekevert bogácsából húspogácsát formázunk, serpenyőben kevés olajon megsütjük. Burgonyát megtisztítjuk megmossuk majd vékonyra felkarikázzuk majd bő olajban kisütjük. Tálaláskor a chips burgonyát a tányérra helyezzük és a burgert mellé tálaljuk. (a burgert összerakjuk: Burger alja húspogácsa mustár ketchup lila hagyma szelet uborka szeret és a buci teteje)zzáadjuk a paradicsomot, kevés vizet öntünk hozzá ha kell ízlés szerint erőssel izesítjük. Külön mangalica kolbászkarikákat kevés olajon megpirítjuk és tálaláskor ráhejezzük.