fbpx

Címünk: 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 2.
Telefon: +36-1-3114413 | +36-20-5758550,
E-mail: biarritz.etterem@gmail.com

Vargányás töltött csirkecomb "rizi-bizivel"

 

Hozzávalók:

4 db csirkecomb kifilézve
5 db zsemle
10 dkg vargánya
2 db tojás
finomra vágott petrezselyemzöld
só, bors

 

A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk. A vargányát kisebb kockákra vágjuk és kevés olívaolajon lepirítjuk, hozzákeverjük a zsemlékhez és izésítjük, valamint hozzáadjuk a tojásokat. A csirkecombokat kissé kiklopfoljuk és szorosan egymás mellé helyezzük főzzük,kis majoránnát is szórunk rá. Feltekerjük egy hengert formázva és alufóliába csomagoljuk. A tepsi aljara rakunk egy kis vizet és 180 fokos sütőben megsütjük. Kevés vajon kis finomra vágott hagymát dinsztelünk majd hozzáadjuk a rizottórizst és szakaszosan pároljuk,majd ha elértük a megfelelő keménységet hozzáadunk ízlés szerint vajat és reszelt parmezánsajtot. Sózzuk, borsozzuk és hozzákeverjük a megvágott héjas borsot.