Címünk: 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 2.

Telefon: +36-1-3114413 | +36-20-5758550, E-mail: biarritz.etterem@gmail.com

Az étterem ma

A Biarritz étterem és kávézó, Budapesten a párizsi bérházakat idéző belvárosi épületek között, a Parlament és a Duna mellett, a Kossuth térnél, a Balassi Bálint utcában található. Franciás hangulatú lipótvárosi éttermünkben 1995 óta fogadjuk kedves vendégeinket.

Örömmel mondhatom, hogy a Biarritz elismert és népszerű étterem lett a helybeliek és a külföldiek körében is. Mi az oka ennek?

Ételeinket kizárólag kézműves technikával készítjük, lehetőség szerint organikusan termesztett alapanyagokból, amelyeket ellenőrzött beszállítóktól vásárolunk. Nálunk egyszerre találja meg a kimagasló gasztronómiai élményt és a romantikus vacsorát családja, vállalati rendezvénye számára, vagy üzleti tárgyalása helyszínét.

"..hagyományos könnyen értelmezhető fogások", "szezonális betétek, időről időre tematikus és borvacsorák" -A nemrégiben magyar nyelven is megjelent nemzetközi étterem kalauzban a Gaut&Millau (ejtsd: gó-mijó) éttermünk a legjobbak között szerepelt. Éttermünk a Gaut&Millau -tól 12,5 pontot kapott és ezzel a 20 legjobb magyar étterem között szerepel a kalauzban.

Tudjon meg többet a Gault&Millau kalauzról és a tesztelés szempontjairól: http://gaultmillau.hu/

2016. januártól felvételt nyertünk a magyar Bocuse d'Or-ba.

A Biarritz Restaurant & Café nagyszerű csemegéket ajánl a francia, mediterrán és a magyar konyha művészetéből, melyeket a színfalak mögött Katona György mesterséf és komoly tapasztalattal bíró csapata készít el. Elkötelezett csapatunk célja, hogy felülmúlhatatlan gasztronómiai élményt nyújtsunk Önnek és minden vendégünknek.

Nálunk egyszerre találja meg a kimagasló gasztronómiai élményt és a romantikus vacsorát családja, vállalati rendezvénye számára, vagy akár üzleti tárgyalása során.

View the embedded image gallery online at:
https://www.biarritz.hu/ettermunk/az-etterem-ma#sigFreeId7a61446ca6

Éttermünkben 50 fő kényelmes elhelyezését tudjuk megoldani, míg különtermünkben 12 fő nyugodt és teljesen elkülönült szórakozását tudjuk biztosítani.

Nálunk a "mindent a vendégért" kifejezés nemcsak szlogen, hanem napi gyakorlat. Körültekintő kiszolgálást, kellemes, oldott, meghitt hangulatot, kitűnő, igényes konyhát kínálunk.

Ételeinkkel és a vele együtt kapott szolgáltatással élményt szeretnénk nyújtani a hozzánk betérőknek. Hangzatos elnevezések, megunt idézetek és agyongépesített konyha helyett mi egyszerűen önmagunkat adjuk.

Mintha otthon főznénk, magunknak!

Legyen Ön is a vendégünk, hogy része legyen a történelmünknek és a mi konyhánknak!

Berkes Gyula, tulajdonos